Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - موسيقي ما – سال 95 در حوزه موسيقي پاپ پر از اتفاقات خوب و بد بود اما به هرحال گذشت. حالا اهالي پاپ همانند ساير هنرمندان و مردم ايران چشم به سال جديد دوخته‌اند تا برايشان سرشار از اتفاقات خوب باشد. البته شروع سال جديد تا کنون براي خواننده‌هاي موسيقي پاپ پرکار بوده و اغلب اين چهره‌ها در شهرهاي مختلف ايران اجراهاي نوروزي خود را روي صحنه مي‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما هم در سرويس موسيقي پاپ سايت «موسيقي ما» تصميم گرفتيم تا نگاهي به 12 ماهي که پشت سر گذاشتيم بيندازيم و مهمترين اتفاقات هر ماه را مرور کنيم. اگر دوست داريد نگاهي به سالي که گذشت داشته باشيد و بدانيد که چه اتفاقاتي را در 95 داشتيم اين مطلب را تا پايان بخوانيد و نهايتاً به سوالاتي که در انتها مطرح کرديم پاسخ بدهيد:
  *فروردين 95؛ ماه کم حاشيه مثل هميشهشروع سال 95 و عيد نوروز طبق روال چند سال اخير، بحث‌ تيتراژهاي تلويزيوني و آهنگ‌هاي نوروزي داغ بود. در بين اين کارها سه قطعه بيش از بقيه مورد توجه قرار گرفت. اولين آنها، تيتراژ برنامه تحويل سال شبکه اول سيما با صداي «عليرضا عصار» بود. اين خواننده باسابقه پس از سال‌ها دوباره به تلويزيون بازگشت و اثري به نام «من با توام» را ارائه کرد که بازتاب‌هاي زيادي در ميان مخاطبان داشت. عليرضا عصار همان زمان در گفتگو با سايت «موسيقي ما» اعلام کرد که فصل جديد فعاليت‌هاي هنري‌اش شروع شده و همينطور هم شد و سال 95 برايش پربار بود.

«مهران مديري» هم يکي ديگر خواننده‌هاي جنجالي نوروز 95 بود. او تيتراژهاي سريال «زعفراني» و همچنين برنامه «دورهمي» را با موسيقي «مهيار عليزاده» اجرا کرد. تيتراژ اول سريال زعفراني تم فولک و تنظيمي ريتميک داشت و تقريباً نزديک به کارهايي بود که چند سال قبل با صداي مهران مديري در گروه دارکوب يا سريال‌هايي نظير شب‌هاي برره شنيده بوديم. اما تيتراژ پاياني زعفراني يک والس آرام بود. اما تيتراژ فصل اول برنامه دورهمي بيش از اين دو کار مورد توجه قرار گرفت و در ميان مخاطبان هم هيت شد. مهيار عليزاده به سراغ فضايي جديد رفت و توانست ابعاد ديگري از صداي مهران مديري را در اين کار معرفي کند.

«عليرضا طليسچي» اولين چهره‌ سال 95 بود که خبر اخذ مجوز فعاليتش منتشر شد. روز 15 فروردين اين خواننده اعلام کرد که اولين آلبوم رسمي‌اش به نام «دقيقه‌هام» مجوزهاي لازم براي انتشار را دريافت کرده و به زودي منتشر مي‌شود.

«عماد طالب‌زاده» اولين چهره پاپ امسال بود که خبر بيماري‌اش بازتاب‌هاي زيادي داشت. شانزدهم فروردين بود که خبر عمل جراحي اين خواننده جوان به دليل اختلالات گوارشي اعلام شد و موجي از نگراني را در ميان مخاطبان ايجاد کرد و اين ترس به وجود آمد که شايد او هم به بيماري مرحوم «مرتضي پاشايي» دچار شده است. اما خوشبختانه او پس از مدتي دوباره به عرصه موسيقي بازگشت.

در روز 18 فروردين خبر اولين کنسرت مشترک «محمد اصفهاني»، «بنيامين بهادري»، «محمد عليزاده» و «شهرام شکوهي» منتشر شد. کنسرتي که ارديبهشت‌ماه در سالن اوبرهاوزن آلمان برگزار شد.

بيست و سوم اين ماه بود که گفتگويي از «محسن چاوشي» در سايت «موسيقي ما» منتشر شد و او اعلام کرد که نمي‌تواند بين قطعه «سنتوري» و قطعه پرطرفدار «کجايي» براي سريال «شهرزاد» يکي را انتخاب کند. يک روز بعد «داريوش مهرجويي» کارگردان فيلم سنتوري نسبت به حرف‌هاي چاوشي واکنش نشان داد و اعلام کرد که قطعه کجايي براي «سنتوري؛ مرد پائيزي» ساخته  شده بود.

روز 31 فروردين «بهنام صفوي» مهمان دفتر سايت «موسيقي ما» بود. او در گفتگوي مفصل ويدئويي توضيحاتي در مورد بيماري خود در سال 94، حواشي صحبت‌هايش در مورد مرتضي پاشايي و همچنين آلبوم جديد و فعاليت‌هاي آينده‌اش بيان کرد.

حميد عسکري در آخرين روز اول ماه سال آلبوم ششم خود به نام «ديوونه‌وار» را به بازار عرضه کرد. اثري با ترانه‌هاي «علي ايليا» و تنظيم‌هاي «شهاب اکبري»، «کوشان حداد»، «مهران عباسي» و «مهران خالصي» که در سکوت کامل به بازار عرضه شد.
  *ارديبهشت 95؛ مرگ غريبانه يک نوازنده با اخلاقچهارم ارديبهشت اولين کنسرت‌هاي محمد عليزاده در تهران برگزار شد. اين خواننده با چهار سانس برنامه در سالن ميلاد اجراهاي خود را آغاز کرد و روند خوب فروش بليت‌هايش که از سال 93 شروع شده بود را ادامه داد و بيشتر تعداد سانس کنسرت را در سال 95 در تهران برگزار کرد و از اين حيث رکورددار بود.

6 ارديبهشت نسخه پيانويي قطعه کجايي محسن چاوشي با نوازندگي «فريبرز لاچيني» منتشر شد. اقدام غيرمنتظره اين هنرمند پيشکسوت در حالي مورد توجه قرار گرفت که او سابقه ساخت موسيقي دهها فيلم و سريال را در کارنامه دارد و تا کنون با خوانندگان مطرح زيادي همکاري کرده است.

در همان روز گفتگويي از «علي عطشاني» در سايت «موسيقي ما» منتشر شد و اين کارگردان توضيحاتي در مورد همکاري با «مازيار فلاحي» در فيلم‌سينمايي «يادم تو را فراموش» در مقام بازيگر عنوان کرد. او همچنين گفت که قطعه فلاحي براي فيلمش از آهنگ «قلب يخي» هم بيشتر مورد توجه قرار خواهد گرفت.

8 ارديبهشت آلبوم «معجزه» با صداي بهنام صفوي منتشر شد. او در اين مجموعه با چهره‌هاي گوناگوني همکاري کرد و «روزبه بماني» ترانه‌اي براي بهنام صفوي سروده بود که ارتباط زيادي با مقوله بيماري اين خواننده پاپ داشت. صفوي 31 ارديبهشت اولين کنسرت معجزه را در تهران روي صحنه برد.

کنسرت هشتم و نهم ارديبهشت فرزاد فرزين در سالن ميلاد هم اتفاقات جالبي داشت. او در اين برنامه قطعه نوستالژيک «پشت صحنه» را اجرا کرد و «مهدي مدرس» و «مهدي مقدم» همراه او روي صحنه اين کار را خواندند.

سيزدهم ارديبهشت مراسم رونمايي و جشن امضاي کتاب «دنياي اين روزاي من» شامل مجموعه سروده‌هاي روزبه بماني برگزار شد. در اين برنامه جمع کثيري از هنرمندان موسيقي شرکت کردند و دهها مخاطب روزبه بماني با او ديدا کردند.

چهاردهم ارديبهشت اولين خبر تلخ موسيقي پاپ در سال 95 منتشر شد. «شاهرخ پورميامين»، نوازنده خوش‌اخلاق و حرفه‌اي گيتار الکتريک، پس از مدتي دست و پنجه نرم‌کردن با بيماري از دنيا رفت. مراسم تشييع اين هنرمند روز شانزدهم ارديبهشت و در غياب مسئولان موسيقي کشور برگزار شد همين مسأله سوالات و انتقادات زيادي را به دنبال داشت. او سابقه همکاري با چهره‌هايي نظير دکتر «محمد اصفهاني»، «عليرضا عصار» و «فرمان فتحعليان» را داشت.

عليرضا طليسچي و بابک جهانبخش هم دو خواننده‌اي بودند که به ترتيب در روزهاي 14 و 21 ارديبهشت آلبوم‌هاي خود به نام‌هاي «دقيقه‌هام» و «حالم خوبه» را منتشر کردند.
  *خرداد 95؛ ماه درگذشت مرد تنهاي شبرضا صادقي سوم خرداد و پس از برگزاري تور کنسرت‌هايش در آمريکا گفتگوي مفصلي با سايت «موسيقي ما» در اين زمينه انجام داد. يکي از نکات جالب آن گفتگو اعتراف رضا صادقي به اين بود که تصور اشتباهي نسبت به مخاطبان ايراني خارج از کشور داشته و پس از برگزاري اين تور متوجه شده که آنها به طرز فکر و ادبيات ما نزديک هستند.

در تاريخ چهارم خرداد دهمين آلبوم رضا يزداني به نام «دوئل در آينه» منتشر شد. اين اثر به تهيه‌کنندگي «علي اوجي» شامل شانزده قطعه بود و سازبندي متفاوتي نسبت به ساير آلبوم‌هاي اين خواننده داشت.

پنجم خرداد روز اعتراض طرفداران زنده‌ياد «مرتضي پاشايي» بود. آنها به حضور بدل‌هاي خواننده محبوب خود در برنامه «خندوانه» گلايه داشتند و اين سوژه رامبد جوان براي خيلي‌ها سوال‌برانگيز شد. در ادامه پدر مرتضي پاشايي هم نامه‌اي در اين زمينه منتشر کرد.

«مهدي يراحي» اولين خواننده‌اي بود که در يک کنسرت به «اصغر فرهادي» بابت کسب جوايز مختلف در فستيوال «کن» تبريک گفت. او در کنسرت پنجم خردادماه خود به اين هنرمند تبريک گفت و قطعاتي را به اصغر فرهادي و تيم توليد فيلم فروشنده تقديم کرد.

«رحمان» در روز ششم خرداد اولين آلبوم رسمي خود به نام «يه عاشق» را منتشر کرد. او که شرکت‌کننده يکي از مسابقات استعداديابي بود در اين مجموعه با چهره‌هاي مطرحي نظير کامران رسول‌زاده، پدرام کشتکار، مهران خليلي و مدويد لطيفي همکاري داشت.

در روز نه خرداد مهدي يغمايي آلبوم «چمدون تو» را به بازار عرضه کرد. اثري با چهارده قطعه که برخلاف آلبوم قبلي‌ اين خواننده بدون حاشيه به بازار عرضه شد و در آن چند چهره مطرح موسيقي پاپ حضور داشتند.

روند پرآلبوم بازار قبل از ماه مبارک رمضان با انتشار آلبوم «احساس پاک» در روز دوازده خرداد ادامه پيدا کرد. اين اثر با صداي «بابک مافي» دوازده قطعه داشت و در آن هنرمنداني نظير «امير ارجيني»، «عليرضا پيروزي» و «علي ثابت» و... حضور داشتند.

شانزدهم خردادماه بود که انتشار خبر خوانندگان تيتراژهاي ماه مبارک رمضان در سايت «موسيقي ما» بازتاب‌هاي زيادي داشت. «مهدي يراحي» و «محسن يگانه» قرار بود تيتراژهاي برنامه ماه عسل را بخوانند. قطعه مهدي يراحي به نام «نگو نگفتي» چند روز پس از آغاز ماه مبارک رمضان به صورت تک‌آهنگ منتشر شد و اين اثر رکورد دانلود قطعات ماه را زد و بيش از يک ميليون بار از «تماشاخانه» سايت «موسيقي ما» دانلود شد. آهنگ يگانه هم مورد توجه مخاطبانش قرار گرفت و در مواردي علاوه بر تيتراژ آغازين ماه عسل، در تيتراژ پاياني هم پخش مي‌شد. «محمد عليزاده»، «علي زندوکيلي»، «حجت اشرف‌زاده»، «حسين توکلي» و «محمدرضا مقدم» ساير خوانندگان تيتراژهاي برنامه‌هاي مختلف سيما در ماه مبارک رمضان بودند.

«محسن چاوشي» روز هفده خرداد آلبوم «امير بي‌گزند» را به بازار عرضه کرد. اين اثر با مديريت هنري «بهروز صفاريان» و حضور هنرمنداني نظير «کوشان حداد»، «فرشاد حسامي» و «عادل روحنواز» توليد شده بود. محسن چاوشي در روز انتشار اين اثر گفت:«امير بي‌گزند برآمده از خلجان‌هاي روحي آدم‌ها است.»

امام مهمترين اتفاق خرداد درگذشت «حبيب محبيان» بود. خواننده باسابقه‌اي که در بيست و يکم اين ماه دار فاني را وداع گفت. اين هنرمند در منزل خود واقع در يکي از روستاهاي رامسر فوت کرد و پس از برگزاري مراسم تشييع در همان جا به خاک سپرده شد.
  *تير 95؛ ماه کم سر و صدافرزاد فرزين دوم تيرماه در گفتگويي با سايت «موسيقي ما» خبر از برگزاري کنسرت 1410 داد. او طي روزهاي 29 و 30 تير کنسرتي را در سالن ميلاد روي صحنه برد که به گفته فرزين سناريو‌ي آن در حال و هواي اجراهاي سال 1410 خورشيدي بود و او به همراه نوازندگانش با گريم و طراحي صحنه متفاوت روي صحنه رفتند.

در شب شهادت حضرت علي(ع) اولين همکاري «محمد عليزاده» با برنامه ماه عسل «احسان عليخاني» منتشر شد. اين خواننده قطعه‌اي را به نام «دستان مرا بگير» براي شب‌هاي قدر ماه عسل آماده و ارائه کرد.

حسن پيغان خواننده مطرح هرمزگاني روز نهم تير و در سن 40 سالگي به دليل ايست قلبي درگذشت. او دو آلبوم به نام‌هاي «پشيمون» و «دوسم داري» داشت و با برخي خوانندگان نظير ناصر عبداللهي و رضا صادقي همکاري کرده بود.

«خشايار اعتمادي» پس از دو دهه فعاليت در موسيقي پاپ اولين‌ تک‌آهنگ خود به نام «تداعي کن» را يازدهم تيرماه در فضاي مجازي منتشر کرد. «ياسر داووديان» ترانه‌سرا و آهنگساز و «حامد برادران» تنظيم‌کننده اين اثر بود. خشايار اعتمادي در روز انتشار اين قطعه گفتگويي هم با سايت «موسيقي ما» داشت و در مورد اولين تک‌آهنگش و همچنين برگزاري کنسرت‌هايش توضيحاتي را ارائه کرد اما در سال 95 او موفق به حضور روي صحنه نشد.

محسن چاوشي روز 12 تير بازهم خبرساز شد. اين خواننده براي اولين‌بار ويدئوي کوتاهي از اجراي زنده خود را منتشر کرد که در آن بخش‌هايي از قطعه «متأسفم» را خوانده بود. اين اتفاق در حال رخ داد که طي سال‌ها منتقدان چاوشي اعتقاد داشتند که صداي خوانندگي او واقعي نيست. البته پس از اين ويدئو باز هم چنين انتقاداتي نسبت به او بيان شد و شايد تا زماني که روي صحنه نرود تداوم داشته باشد.

شانزدهم تيرماه و همزمان با تعطيلات عيد سعيد فطر کنسرت بابک جهانبخش به يک دليل عجيب لغو شد. او به همراه اعضاي گروهش در ترافيک بيست ساعته جاده شمال گرفتار شدند و نتوانستند به اجراي خود در سالن تله‌کابين رامسر برسند. جهانبخش پستي در اين زمينه منتشر و اعلام کرد که اجرايش 17 تير برگزار خواهد شد.

اميد حاجيلي پس از هشت سال دومين آلبوم خود به نام «حاجيليتو» را 22 تير روانه بازار کرد. او در اين مجموعه باز هم به سراغ همان فضاي پرانرژي و ريتميک خود رفته بود و توانست نظر مثبت طرفدارانش را جلب کند. «نقش جمال» يکي از قطعات اين مجموعه بود که اميد حاجيلي آن را به ياد مرحوم «ناصر عبداللهي» با تنظيمي جديد قرار داده بود.

حامد زماني 28 تير قطعه «هفت تير» را منتشر کرد. اثري با ترانه «قاسم صرافان» که به برخي موضوعات روز جامعه ايراني اشاره داشت و سوژه آن در ميان مخاطبان جنجالي شد.
  *مرداد 95 ؛ ماه المپيکهفتم مرداد «شهرام شکوهي» در آستانه کنسرت تهرانش گفتگوي مفصلي با سايت «موسيقي ما» داشت که جنجال‌هاي زيادي به پا کرد. صحبت‌هاي اين خواننده در مورد سبک خود و اينکه اولين موج موسيقي تلفيقي همه‌گير در بازار را ايجاد کرده بازتاب‌هاي گوناگوني بين مخاطبان و اهالي موسيقي داشت.

نوزدهم مرداد آلبوم دوازده قطعه‌اي «قايق کاغذي» اثر گروه «پازل بند» منتشر شد. «آرين بهاري» و «علي رهبري» که قبلاً به عنوان آهنگساز و تنظيم‌کننده با خواننده‌هاي مختلف همکاري مي‌کردند اين بار آلبوم شخصي خودشان را به بازار عرضه کردند.

در همين روز قطعه «مدال مردمي» با صداي «فرزاد فرزين» و ترانه روزبه بماني به کاروان ورزشي ايران در المپيک 2016 تقديم شد. اين اثر با همت مرکز آواي انقلاب اسلامي توليد شده بود. البته فرزين در بيست و پنجم همين ماه دي وي دي تصويري کنسرت شوک را هم به کارگرداني برادران بوشهري به بازار عرضه کرد.

روز 21 مرداد و در جريان کنسرت «مهدي يراحي»، احسان عليخاني براي اولين‌بار حضور روي صحنه کنسرت را تجربه کرد. اين مجري پرطرفدار تلويزيون بخش‌هايي از ترانه «به من نگاه کن» از سروده‌هاي خودش را دکلمه و سپس مهدي يراحي اين کار را اجرا کرد.

«غلامرضا صنعتگر» در گفتگوي مفصل خود که 24 مرداد از سايت «موسيقي ما» منتشر شد توضيحات کاملي در مورد بيماي و روند درمانش اعلام کرد. او همچنين به اين نکته اشاره داشت که بازگشت صدايش با عنايت خاصه حضرت امام رضا(ع) بوده است.

گروه نه نفره موسيقي محلي اسپانيا به خوانندگي «پاول ره‌يس» به مدت سه شب در تالار وحدت اجراي زنده داشتند. کولي‌ها طي روزهاي 23، 24 و 25 مرداد کارهاي خاطره‌انگيزشان را خواندند. 28 مرداد هم نشست خبري کنسرت موسيقي محلي اسپانيا با حضور چهره‌هاي مطرح برگزار شد و کولي‌ها پاسخ‌گوي سوالات اصحاب رسانه‌ها بودند.
  *شهريور 95 ؛ ماه اولين‌هادر روز 4 شهريور بليت‌هاي اولين کنسرت رسمي «اشوان» ظرف مدت کمتر از هشت ساعت به اتمام رسيد. استقبال از اولين اجراي زنده اين خواننده جوان با وجود اينکه آلبوم رسمي در بازار ندارد بسيار جالب بود و او علاوه بر اجراي 27 شهريور، سه سانس ديگر هم در سالن ميلاد برنامه داشت.

هشت شهريور بود که گفتگوي مفصل حامد زماني با سايت «موسيقي ما» منتشر شد. اين خواننده ضمن صحبت در مورد قطعه «7 تير» اعلام کرد که قصد انتشار يک آلبوم اجتماعي را دارد.

رضا يزداني روز نهم شهريور خبرساز شد. اين خواننده به جمع آرتيست‌هاي کمپاني IBANEZ راه پيدا کرد. خبر همکاري او با اين شرکت بازتاب‌هاي زيادي داشت چون او اولين خواننده‌اي بود که به عنوان آرتيست يک کمپاني توليد ساز انتخاب مي‌شد.

در همين روز 9 شهريور آلبوم «سي‌سالگي» با صداي احسان خواجه‌اميري منتشر شد. آلبومي که يازده قطعه داشت و تمامي تنظيم‌هايش اثر «هومن نامداري» بود. اين خواننده در عصر همان روز رونمايي بزرگي براي آلبومش در مجموعه کاخ نياوران برگزار شد و از آن استقبال بسيار خوبي به عمل آمد.

يازدهم شهريور، فرزاد فرزين هشت ويدئو از آلبوم تصويري «شوک» را به صورت رايگان منتشر کرد. اين اتفاق مدتي پس از جشن رونمايي و امضاي اين آلبوم رخ داد و با بازخورد مثبت طرفداران فرزين همراه شد.

«سيامک عباسي» پس از هفت سال فعاليت حرفه‌اي در عرصه موسيقي آلبوم «خوشبختيت آرزومه» را 17 شهريور منتشر کرد.  اين خواننده روز 29 شهريور بالاخره به طلسم طولاني مدت خود پايان داد و در اولين کنسرت‌ رسمي‌اش براي اولين‌بار از چهره خود رونمايي کرد. اين اتفاق بازتاب‌هاي زيادي در فضاي مجازي داشت و کنسرت سيامک عباسي به دليل استقبال خوب مخاطبان براي 3 مهر هم تمديد شد.

انتشار گفتگوي مفصل رضا تاجبخش با سايت «موسيقي ما» در روز 21 شهريور براي اين موزيسين بي‌حاشيه خبرساز شد. چون او ضمن توضيح در مورد کنسرت بابک جهانبخش براي اولين‌بار به شکل تفصيلي در مورد برنامه‌هايش براي فعاليت در عرصه خوانندگي صحبت کرد.

23 شهريور و پس از مدت‌ها آلبوم «ديده بيدار» با صداي «فرمان فتحعليان» منتشر شد. اين خواننده باسابقه آلبومش را به شکل مجازي و از طريق يکي از اپليکيشن‌هاي موسيقي به مخاطبانش ارائه کرده بود تا دانلودهاي غيرقانوني اثرش کمتر شود.

«اميرحسين آرمان» بازيگر جوان سينما و تلويزيون 27 شهريور در گفتگو با سايت «موسيقي ما» در مورد فعاليت‌هاي خود در عرصه خوانندگي صحبت‌هاي جالبي به ميان آورد. او همچنين اعلام کرد که چند تک‌آهنگ تا پيش از انتشار آلبومش به مخاطبان ارائه خواهد کرد.

28 شهريور مراسم رونمايي از کتاب «پاييز سال بعد» رستاک حلاج برگزار شد. اين کتاب شامل مجموعه سروده‌هاي رستاک بود و مراسم رونمايي‌اش با استقبال جالب جمعي زيادي از مخاطبان همراه بود.

در آخرين روز تابستان هم «شهاب اکبري» که به عنوان تنظيم‌کننده با خواننده‌هاي مطرح زيادي همکاري داشته در گفتگوي اختصاصي با «موسيقي ما» از آلبومي که قرار بود براي مرحوم «علي طباطبائي» توليد شود پرده برداشت. او اعلام کرد که با محسن يگانه سال‌ها قبل در حال توليد آلبومي براي آن بازيگر فقيد بودند که به دلايلي اين پروژه متوقف مي‌شود.
  *مهر 95 ؛ ماه ورود به سينما«کامران تفتي» روز ششم مهرماه کنسرت آلبوم «عکس زمستوني تهران» را در تالار ايوان شمس روي صحنه برد. اين خواننده و بازيگر در اولين اجراي زنده خود توانست نظر مثبت منتقدان را جلب کند.

بنيامين بهادري 7 مهر و پس از مدت‌ها حضور سر صحنه فيلمبرداري فيلم‌سينمايي «سلام بمبئي» کنسرتي را در تهران برگزار کرد. اما مهترين تفاوت اجراي او اين بود که بنيامين با نوازندگاني جديد و بدون معرفي رهبر ارکسترش روي صحنه رفت. اواخر مهرماه هم تاريخ دقيق اکران سلام بمبئي اعلام شد.

دهم مهرماه خبر و گزارش کنسرت خيريه مهدي يراحي در کوره‌هاي آجرپزي منطقه شمس‌آباد تهران برگزار شد. اين خواننده اواخر شهريور و پس از حضور در برنامه «خندوانه» قول داد و که در صورت همراهي شهرداري تهران براي مردم يکي از مناطق محروم شهر اجراي زنده داشته باشد. به اين ترتيب متفاوت‌ترين کنسرت سال را در يک کوره‌ آجرپزي و بدون تجهيزات ويژه نورپردازي و صدابرداري برگزار کرد. صدها نفر از ساکنان منطقه شمس‌آباد کنسرت مهدي يراح را از نزديک تماشا کردند.

14 مهر اکران فيلم‌سينمايي «ربوده‌شده» به کارگرداني «بيژن ميرباقري» و با بازي «روزبه بماني» آغاز شد. اين اولين تجربه سينمايي بماني محسوب مي‌شد و حضورش در اين فيلم اتفاقاً واکنش مثبت منتقدان سينما را هم به دنبال داشت. روزبه بماني قطعه «خسته‌شدم» را براي اين فيلم خوانده بود.

سازمان رسانه‌اي اوج در روز 18 مهر ويدئوي رفيقم حسين(ع) را با صداي حامد زماني و حاج عبدالرضا هلالي منتشر کرد. در اين ويدئو علي ضياء و محسن مسلمان هم حضور جالبي داشتند و همين مسأله توجه مخاطبان را به ويدئوي رفيقم حسين(ع) جلب کرد.

فرزاد فرزين روز 24 مهر به تيتر اخبار موسيقي و سينما آمد. در اين روز اعلام شد که او در پروژه سريال «عاشقانه» به کارگرداني «منوچهر هادي» همبازي «محمدرضا گلزار» شده است.

ارژنگ اميرفضلي روز 25 مهر و در گفتگو با سايت «موسيقي ما» اعلام کرد که به زودي مجموعه دکلمه‌هاي خودش را منتشر خواهد کرد. اين بازيگر سينما و تلويزيون بر اين نکته تأکيد داشت که قصد ورود به خوانندگي را ندارد و فقط نوشته‌هاي خودش را به صورت دکلمه به مخاطبان ارائه مي‌کند.

28مهرماه خبر ورود يکي ديگر از خوانندگان پرطرفدار پاپ به عرصه سينما از سايت «موسيقي ما» منتشر شد. اين براي اولين‌بار بود که طالب‌زاده پس از سال‌ها فعاليت در عرصه موسيقي بازيگري را تجربه مي‌کرد. سرمايه‌گذار فيلم سکه 28 مهرماه توضيحات جالبي را در مورد نحوه حضور اين خواننده در فيلمش عنوان کرد.
  *آبان 95؛ ماه حضور پررنگ اهالي موسيقي در سينمااول آبان قطعه «خسته شدم» با صداي روزبه بماني منتشر شد. اين اثر که براي فيلم‌سينمايي ربوده شده بود در حقيقت اولين اثر رسمي بماني با صداي خودش محسوب‌ مي‌شد و «خسته شدم» در بين محبوب‌ترين قطعات ماه آبان «تماشاخانه» هم قرار گرفت.

«هومن نامداري» دوم آبان و در گفتگو با سايت «موسيقي ما» جزئيات اجراهاي احسان خواجه‌اميري در آمريکا و کانادا را تشريح کرد. او در اين روز آب پاکي را هم روي دست طرفداران اين خواننده ريخت و رسماً اعلام کرد که تور کنسرت‌هاي آلبوم «سي‌سالگي» از زمستان در ايران شروع مي‌شود.

16 آبان خبر اخذ مجوز اولين آلبوم رسمي «فريمن» منتشر شد. او در گفتگويي با «موسيقي ما» اعلام کرد که آلبومش با تمامي آلبوم‌هاي بازار تفاوت دارد و در همان روز قطعه «برگرد» را هم منتشر کرد.

ماه سينمايي اهالي موسيقي در 23 آبان تکميل شد. مهدي يراحي در اين روز که مصادف با تولدش هم بود براي اولين‌بار قطعه «نفس» را در افتتاحيه فيلم‌سينمايي «نفس» به کارگرداني «نرگس آبيار» با همراهي رضا تاجبخش و احسان ني‌زن اجرا کرد. 24 آبان هم گفتگوي مفصل «موسيقي ما» با مهدي يراحي و نرگس آبيار منتشر شد و هر دو آنها از همکاري در فيلم «نفس» ابراز رضايت کردند. قطعه يراحي براي فيلم نفس ترانه‌اش از سروده‌هاي «آرش مهرابي» بود و اين خواننده علاوه بر آهنگسازي، تنظيم نفس را با همراهي «سعيد زماني» انجام داده بود.

24 آبان و يک روز پس از سالگرد درگذشت زنده‌ياد «مرتضي پاشايي» پدر اين موزيسين فقيد در اظهارنظري جنجالي اعلام کرد که حدود 100 قطعه از پسرش هنوز باقي مانده است! گفتگوي ناصر پاشايي بازتاب زيادي در ميان مخاطبان داشت و برخي در برابر انتشار آثار جديدي با صداي مرتضي پاشايي جبهه گرفتند.
  *آذر 95 ؛ ماه کم ‌خبردر اولين روز از آخرين ماه پاييز نمايش «هفت مجلس در عزا و معجزه» به کارگرداني «محمد رحمانيان» به پايان رسيد. در اين نمايش جمعي از بازيگران مطرح حضور داشتند و «رضا يزداني» هم چند قطعه را اجرا مي‌کرد.

داستان‌هاي کش‌دار «داريوش مهرجويي» و محسن چاوشي درباره پروژه «سنتوري 2» باز هم ادامه پيدا کرد و اين کارگردان باسابقه سينما 5آذر در گفتگويي تند با سايت «موسيقي ما» اعلام کرد که حتي اگر چاوشي التماس هم کند اجازه بازگشتش به پروژه سنتوري را نمي‌دهد!

«صابر خراساني»، شاعر آييني و انقلاب‌اسلامي، روز 9 آذر گفتگوي مفصلي با سايت «موسيقي ما» داشت و ديدگاه‌هايش در مورد شعر مذهبي را بيان کرد. او همچنين در اين گفتگو از علايق خود در عرصه موسيقي گفت و اينکه کارهاي احسان‌ خواجه‌اميري و همايون شجريان و محمد عليزاده را دوست دارد و با مهدي يراحي هم دوست است.

11آذر و در آستانه ايام شهادت امام رضا(ع) دکتر محمد اصفهاني در گفتگو با سايت «موسيقي ما» خاطرات اجراي قطعه «ولايت عشق» را مرور کرد. او همچنين در آن گفتگو به اين نکته اشاره داشت که از زمان اجراي اين قطعه، احترام و محبت مردم به او دوچندان شد.

بنيامين بهادري 17 آذر و همزمان هفته اول اکران فيلم‌سينمايي سلام بمبئي در گفتگويي پيش‌بيني کرد که اين فيلم رکورد فروش تاريخ سينماي ايران را مي‌شکند. او همچنين تلويحاً به اين موضوع اشاره داشت که بازيگري برايش جدي‌تر شده است.

محمد عليزاده که پرفروش‌ترين خواننده پاپ سال 95 بود روز 19 آذر در گفتگويي با «موسيقي ما» اعلام کرد که به فکر افزايش تعداد سانس‌هايش برنامه‌اش است و گفت:«به منتقدانم سلام من را برسانيد!»

فرزاد طالبي رييس دفتر موسيقي وزارت ارشاد روز 22 آذر در گفتگو با سايت «موسيقي ما» به ابهامات در مورد روند اخذ مجوز براي تک‌قطعات پاسخ داد و اعلام کرد که هنرمندان براي گرفتن مجوز هر تعداد تک‌آهنگ در طول سال محدوديتي ندارند.

27 آذر و در اقدامي نوستالژيک، علي ضياء سه خواننده قديمي موسيقي پاپ يعني چنگيز حبيبيان و بيژن خاوري و عباس بهادري را به برنامه «فرمول يک» دعوت کرد و اين سه هنرمند روايت‌ها جالبي در مورد خاطرات گذشته خود داشتند.
  *دي 95 ؛ ماه آلبوم‌هاشروع زمستان با قطعات ويژه شب يلدا رنگ و بويي موسيقايي داشت. فريدون آسرايي، سيامک عباسي، حجت‌ اشرف‌زده، امير عظيمي و حامد همايون از جمله خوانندگاني بودند که در اين روز آثارشان منتشر شد. محسن يگانه هم در همان روزهاي اول دي موزيک ويدئوي «بهت قول ميدم» را منتشر کرد. اين در حقيقت نسخه اجراي زنده بهت قول ميدم در کنسرت تهران او بود و به شکل عجيبي اين ويدئو دست به دست شد و بازخوردهاي زيادي براي يگانه به دنبال داشت.

14 دي دومين آلبوم رسمي مهدي احمدوند به نام «ساعت 7» منتشر شد. او دو سال پيش آلبوم «از اين ساعت» را به بازار عرضه کرده بود و در آلبوم جديدش آهنگسازي و ترانه‌سرايي و تنظيم بسياري از قطعاتش را خودش انجام داده بود.

23دي‌ماه اولين آلبوم حامد همايون به نام «دوباره عشق» به تهيه‌کنندگي شرکت «ترانه شرقي» منتشر شد. خواننده‌اي که روند شهرت و موفقيتش از اسفند 94 آغاز شد و ظرف مدت کوتاهي توانست صداي خود را به گوش هزاران مخاطب موسيقي پاپ برساند. پس از انتشار اين آلبوم يک نشست خبري هم برگزار شد و محسن رجب‌پور در جريان اين نشست همه عوايد حاصل از فروش اولين کنسرت حامد همايون که در جشنواره موسيقي فجر برگزار مي‌شد را به موسسه محک اهدا کرد.

آلبوم «گفتم نرو» با صداي محمد عليزاده و به تهيه‌کنندگي شرکت «ايران گام» از 26 دي به بازار عرضه شد. اين خواننده پرمخاطب در آلبوم خود با چهره‌هايي نظير مهرزاد اميرخاني، محمد کاظمي، شهاب اکبري، معين راهبر و ميلاد ترابي همکاري کرده بود. اين آلبوم توانست روند فروش بليت‌هاي اجراهاي محمد عليزاده در تهران را باز هم ارتقا دهد.

يکي از اتفاقات مهم موسيقايي دي‌ماه برگزاري جشنواره موسيقي فجر بود. جشنواره‌اي که در بخش پاپ اتفاق خيلي خاصي نداشت و حامد همايون و محمد عليزاده خبرسازترين چهره‌هاي اين بخش بودند. حامد همايون اولين حضورش روي صحنه را تجربه کرد و بليت‌هاي 4سانس اجرايش در مدت کمتر از يک روز به پايان رسيد.

محمد عليزاده هم پرفروش‌ترين خواننده جشنواره بود. چون او ظرف يک هفته برگزاري جشنواره 4 سانس در برج ميلاد و 2 سانس هم در سالن ميلاد نمايشگاه بين‌المللي روي صحنه رفت. در پايان اين جشنواره هم سايت «موسيقي ما» در حوزه سايت‌هاي موسيقي به عنوان رسانه برگزيده معرفي شد.
  *بهمن 95 ؛ ماه بازگشت ماه بهمن با غم و اندوه فاجعه پلاسکو آغاز شد و موزيسين‌هاي زيادي تحت تأثير اين اتفاق قطعاتي را منتشر کردند. اما در اجراي چهارم بهمن حامد همايون از سوي محسن رجب‌پور، اعلام شد که کنسرت 6 بهمن اين خواننده براي احترام به قربانيان فاجعه ساختمان پلاسکو لغو شد.

اما مهمترين کنسرت پاپ اين ماه اجراي عليرضا عصار بود. اين خواننده باسابقه پس از سال‌ها به صحنه بازگشت و اتفاقاً اين بازگشت با استقبال گرم مخاطبان همراه شد. او از 5 تا 8 بهمن به مدت 4 شب در سالن ميلاد با قطعات خاطره‌انگيز و چند اثر جديد روي صحنه رفت. در اين برنامه ارکستر بزرگ به رهبري پويا نيکپور او را همراهي مي‌کردند و اميد نعمتي هم خواننده مهمان يک قطعه بود.

هشتم بهمن کنسرت کامران رسول‌زاده در تالار ايوان شمس با يادبود ويژه‌اي از شهداي آتش‌نشان پلاسکو برگزار شد. در اين برنامه «ارشا اقدسي» پرفورمنس آتش را به ياد آن قهرمانان اجرا کرد و اين برنامه با حضور تيم بدلکاري‌اش و اجراي کامران رسول‌زاده بازتاب زيادي در فضاي مجازي داشت.

16 بهمن اولين آلبوم رسمي «نيما علامه» به نام «مبارکم باشه» منتشر شد. اين مجموعه شامل 10 قطعه بود و پس از سال‌ها انتظار اين خواننده براي ورود به عرصه رسمي موسيقي پاپ منتشر مي‌شد.

نوزده بهمن چهارمين آلبوم مهدي يراحي به نام «آينه قدي» منتشر شد. يراحي در اين مجموعه به سراغ فضاي کاملاً متفاوتي نسبت آلبوم‌هاي گذشته‌اش رفته بود و چند چهره جديد هم در توليد قطعات آينه قدي با او همکاري داشتند. اين خواننده عصر روز انتشار آلبومش مراسم رونمايي از اين اثر را برگزار کرد و در جريان برنامه خود قطعاتي را هم به صورت زنده براي دوستدارانش خواند.

اميد حاجيلي 27 بهمن گفتگوي مفصلي با سايت «موسيقي ما» داشت و درباره آلبوم حاجيليتو و ساير فعاليت‌هايش صحبت کرد. اما اظهارنظر او درباره اينکه ديدگاه منتقدان اصلاً برايش مهم نيست جالب بود و بازتاب‌هاي گوناگوني به دنبال داشت.

30 بهمن گزارش ميداني مفصلي از فروش آلبوم‌هاي موسيقي در سايت «موسيقي ما» منتشر شد. براساس اين گزارش طي ماه‌هاي اخير آلبوم‌هاي حامد همايون و مهدي يراحي رقابت نزديکي در فروش با يکديگر داشتند.
  *اسفند 95 ؛ ماه مرگ واژهنشست خبري آلبوم «مي‌فهممت» با صداي «محمدرضا فروتن» روز اول اسفند برگزار شد. اين مجموعه 27 بهمن با ترانه‌هايي از مرحوم «افشين يداللهي» و موسيقي «بابک زرين» به بازار عرضه شده بود. فروتن در نشست خبري آلبوم مي‌فهممت که با حضور عوامل مجموعه برگزار شد اعلام کرد که روياي موسيقي قبل از سينما برايش مهم بوده است.

کوشان حداد در گفتگوي مفصل با سايت «موسيقي ما» که 8 اسفند منتشر شد براي اولين‌بار در مورد همه ناگفته‌هاي پانزده سال فعاليت حرفه‌اي خود در عرصه موسيقي صحبت کرد. اين تنظيم‌کننده در جريان اين گفتگو که پربيننده‌ترين مطلب زمستان 95 «موسيقي ما» هم از همکاري با محسن چاوشي، فرزاد فرزين و بابک جهانبخش و مهدي يراحي و... گفت. کوشان حداد همچنين اعلام کرد که قطعه «سکوت» محسن يگانه قرار بوده با تنظيم او منتشر شود و حتي تمام ملودي‌هاي وسط و آخر آن نسخه از قطعه سکوت که منتشر شد براي او بوده است.

8 اسفند قطعه «زندان» با صداي محسن چاوشي براي اولين‌بار در تيتراژ برنامه «خندوانه» پخش شد. اين اثر با شعري از مولانا از مدت‌ها قبل خبرساز شده بود و چند مرتبه تأخير در انتشار داشت.

خبر جديدترين مجموعه ساخته‌هاي «مهيار عليزاده» با صداي «مهران مديري» روز 14 اسفند منتشر شد و در بين مطالب پربيننده قرار گرفت. مديري در اين مجموعه اشعار مولانا را خوانده و قرار است اين آلبوم در سال 96 به بازار عرضه شود.

روز 15 اسفند خبر تلاش چند ستاره پاپ براي نجات يک محکوم به اعدام، خبر اصلي رسانه‌هاي موسيقي بود. محسن چاوشي، رضا صادقي، عماد طالب‌زاده، کامران رسول‌زاده و محسن شيرالي و... از جمله چهره‌هايي بودند که با انتشار پست‌هايي در صفحات خود از مخاطبان درخواست کردند تا به نجات سهيل کمک کنند. ظرف مدت کوتاهي پس از اين اتفاق، همه مبلغ مورد نياز براي حق‌المصالحه تکميل شد.

آلبوم «تيک» با صداي ميثم ابراهيمي 15 اسفند روانه بازار عرضه شد. نکته حائز اهميت آلبوم تيک اين بود که علاوه بر سي دي در قالب فلش مموري هم در اختيار مخاطبان قرار مي‌گرفت. اين مجموعه شامل پانزده قطعه بود و در آن جمعي از چهره‌هاي مطرح و جوان پاپ حضور داشتند.

17 اسفند آلبوم «خداي عشق» با صداي «فريان» منتشر شد. 4 تنظيم اين آلبوم اثر «بهزاد عبدي» و با نوازندگي ارکستر ناسيونال اوکراين بود. ساير آهنگسازي و تنظيم و ترانه‌سرايي اين مجموعه يازده قطعه‌اي اثر خود فريان بود. آلبوم خداي عشق در بسته‌بندي شبيه به نوار کاست منتشر شده بود و اين موضوع ديدگاه‌هاي مختلفي را به دنبال داشت.

از نيمه اسفند به بعد برنامه «سه ستاره» با اجراي «احسان عليخاني» آغاز شد. يکي از بخش‌هاي اين برنامه انتخاب بهترين تيتراژ تلويزيون در سال گذشته بود. روز 18 اسفند «علي لهراسبي» در گفتگويي با «موسيقي ما» اعلام کرد که انتخاب‌هاي برنامه سه‌ستاره مديريت‌شده هستند. اظهارنظر او در حالي بود که تيتراژ سريال «آرام مي‌گيريم» با صداي لهراسبي در جمع گزينه‌هاي برنامه سه ستاره قرار نداشت.

رضا يزداني 19 اسفند و در گفتگو با «موسيقي ما» از برگزاري اجراهاي خود در سوئد خبر داد. اين خواننده پس از انتشار آهنگ جديد خود به نام «باروني» در شهرهاي گوتنبرگ و استکهلم روي صحنه رفت.

و مهمترين و تلخ‌ترين اتفاق ماه اسفند و يکي از مهمترين اتفاقات سال گذشته درگذشت دکتر «افشين يداللهي» بود. اين شاعر و ترانه‌سراي مطرح روز بامداد 25 اسفند بر اثر سانحه رانندگي حوالي هشتگرد درگذشت. در اين حادثه همسر و برادر همسر او به شدت مجروح شدند و هنوز در بيمارستان بستري هستند. مراسم تشييع پيکر مرحوم يداللهي هم جمعه 27 اسفند و با حضور انبوه علاقه‌مندانش و هنرمندان از تالار وحدت برگزار شد.


*اما به نظر شما سال 95 چطور بود؟ و مهمترين اتفاقات موسيقي پاپ در سال 96 چه خواهد بود؟

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۷۲۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این صدا برای بچه‌های ایران است/ جزییات یک کنسرت باتربیت!

عَبِد آتشانی آهنگساز، بازیگر، خواننده و سرپرست گروه موسیقی «بامانی» که طی روزهای گذشته اولین کنسرت موسیقی تئاتر کودکان و خردسالان را پیش روی مخاطبان قرار داده بود، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ضمن ارایه توضیحاتی درباره نحوه برگزاری این پروژه موسیقایی که با حمایت معنوی انجمن صنفی سراسری موسیقی تئاتر ایران روی صحنه رفته است، بیان کرد: عبارت «بامانی» که برای فعالیت های گروه موسیقی مان انتخاب کردیم مشتمل و برگرفته از سه واژه «بابا»، «مامان» و «نی نی» است که همین موضوع به خودی خود موید تمرکز و توجه ما روی گروه سنی کودک و خردسال است که بتوانیم با زبان موسیقی و نمایش علاوه بر اجرای یک فضای کمتر تجربه شده در ایران و ایجاد یک فضای سرگرم کننده برای کودکان ایران، مفاهیم تربیتی و آموزشی را در قالب یک کنسرت ارایه دهیم.

وی که طی سال های اخیر در پروژه های مختلف تئاتری و تلویزیونی مرتبط با گروه سنی کودک و نوجوان فعالیت های زیادی را در عرصه آهنگسازی و بازیگری انجام داده، درباره انگیزه برگزاری کنسرت ویژه گروه سنی خردسال و کودک گفت: در این سال ها همواره به این موضوع فکر می کردم که ای کاش شرایطی فراهم می شد تا آن دسته از خردسالان و کودکانی که با والدین خود به کنسرت های پاپ و سنتی می روند، فضایی را پیش روی خود داشته باشند که کنسرت هایی ویژه گروه سنی آنها وجود داشته باشد. مسیری که متاسفانه در کشور ما از سابقه چندانی برخوردار نیست و آثار موسیقایی که در حوزه کودک اجرا می شوند اغلب مرتبط با جُنگ های شادی است که یک دستگاه کیبورد روی صحنه و پلی بک خوانی هم محتوای اصلی آن را تشکیل می دهد. شرایطی که می تواند در قالبی منسجم تر با یک ارکستر کامل به گوش بچه های ایران برسد.

این آهنگساز و بازیگر تاکید کرد: موضوعی که به آن اشاره کردم برای من بسیار مهم بود زیرا همواره دغدغه این را داشتم و دارم که بتوانم به سهم خودم در عین اینکه موسیقی سرگرم کننده ای را به گوش مخاطب برسانم، مفاهیم تربیتی و تعلیمی را با موسیقی سالم و غیرمخرب هم تولید کنم. مسیری که بچه ها در قالب یک کنسرت ویژه گروه سنی خردسال و کودک سازها را روی صحنه ببینند، با گروه بخوانند و در عین تعامل شنونده یک موسیقی کامل باشند. فرآیندی که بسیار هم مشکل است و تا همین جا هم ما را با مشکلات زیادی روبه‌رو کرده است. اتفاقا در تدارک اجرایی کردن چنین رویکردی بودم که به پیشنهاد سعید ذهنی رییس انجمن صنفی موسیقی تئاتر تصمیم گرفتم برخی از آثارم در حوزه آثار نمایشی مرتبط با تئاتر کودک را تنظیم و برای اجرای زنده آماده کنم. اتفاقی که بسیار هم جذاب شد و ما را وارد مسیری کرد که بتوانیم مجموعه کنسرت هایی را با گروه «بامانی» اجرا کنیم.

آتشانی ادامه داد: مجموعه کنسرت های ما ابتدا در تالار هنر و سپس در پردیس تئاتر شهرزاد پیش روی مخاطبان قرار گرفت و خوشبختانه با استقبال بسیار خوبی هم مواجه شد. مسیری که در هم جواری تئاتر و موسیقی علاوه بر خلق لحظاتی شاد و سرگرم کننده برای کودکان عزیز، مشتمل بر انتقال مفاهیم تربیتی و آموزشی از جمله «بازیافت»، «احترام به بزرگ ترها» و مواردی از این دست بدون شعار و کلیشه های رایج شد و توانست لحظات خوبی را برای مخاطبان رقم بزند.

این بازیگر و خواننده در بخش دیگری از صحبت های خود با قدردانی از والدین برای حضور در این کنسرت ها تصریح کرد: یکی از مهم ترین رویکردهایی که در این کنسرت ها به دنبال آن هستم، معرفی سازهای ایرانی و اساسا موسیقی ایرانی به مخاطبان است. البته آنچه ما در این کنسرت ها ارایه دادیم، عمدتا متمرکز بر موسیقی پاپ بود اما در این مسیر تلاش کردیم با اضافه کردن سازهای ایرانی و سازهای مرتبط با موسیقی نواحی ایران به تدریج نقش پررنگ تری را برای معرفی سازهای ایرانی طراحی کنیم. از این رو در کنسرت های پیش رو تلاش می شود که مجموعه برنامه هایی به صورت کاملا زنده و مبتنی بر سازهای ایرانی پیش روی مخاطبان قرار گیرد که مطمئنم می‌تواند با استقبال بچه ها مواجه شود.

وی در پایان با تاکید برنقش مولفه های آموزشی و تربیتی در این کنسرت‌ها گفت: در این اجراها تعامل، خنده و سرگرمی، پذیرش مفاهیم تربیتی، همراهی کودکان و مسایلی از این دست برای ما حرف اول را می زند و چه قدر خوب که در این چند کنسرت شاهد تحقق چنین رویکرد تعامل گرایانه ای بودیم. موضوع مهمی که آرزو می کنم روزی بتوانم برای همه بچه های سرزمینم آن را اجرا کنم. مسیری که هیچ پلی بکی در آن وجود ندارد و آنچه روی صحنه اجرا می شود همچون قلب راستین و پاک بچه ها اجرای واقعی از موسیقی است که ساز در آن مهم ترین نقش را دارد. مسیری که امیدوارم بتوانم در گام های بعدی آن را پخته تر، سنجیده تر و منسجم تر اجرا کنیم. شرایطی که اگرچه هنوز هیچ اسپانسر و حامی ندارد اما باور دارم به مدد قلب پاک کودکان سرزمینم و نیتی که داریم می تواند مسیر روشنی را برای ما ترسیم کند.

کد خبر 6090425 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • این صدا برای بچه‌های ایران است/ جزییات یک کنسرت باتربیت!
  • چرا پنج کنسرت در تهران لغو شد؟
  • اولین کنسرت در خانه رئال مادرید؛ برنابئو، میزبان فستیوال «دیوانه موسیقی» / عکس
  • عکس| تصاویری از کنسرت خواننده عصر جدید در کشورهای عربی/خوانندگی احسان یاسین در تونس
  • « نئوتنالیتی » شنیدنی شد/ انتشار مجموعه «قاوال مکتبی»
  • «نئوتنالیتی» شنیدنی شد/ انتشار مجموعه «قاوال مکتبی»
  • دیوید تیلور، بی‌رحم دوست داشتنی
  • کنایه تلخ فوتبالیست دوست‌داشتنی سابق درباره قیمت دلار | فیلم
  • فیلمی از سورپرایز جالب مردم در کنسرت توسط گرشا رضایی
  • سرخ و سفید و دوست‌داشتنی